Catla har ordet

Matte har varit på konferens med jobbet ett par dagar, men det gick bra även fast det var liiite konstigt att hon inte sov i sängen med mig, husse & Bus. Jag hade i alla fall en massa kul för när matte var borta så spenderade jag dagarna på granngården med Rocky, dagmatte Jejje, marsvinen & katterna. Rocky har börjat med nå’n ny kost och får massor av STORA fina ben, och även om jag vet att jag inte får så händer det att jag lyckas knycka ett av dom. Wow, jag är så himla cool och så är det ju SÅ himla smarrigt! 😛 Matte säger att jag bara kan fånga benen för att Rocky är så snäll och låter mig göra det, men hon fattar helt enkelt inte bättre. Jag tar ju såklart saker för att jag är stor och JÄTTESTARK 🙂

/ Catla – en liten bostonterrier

blogg;bostonterrier

Det här stora benet fångade jag och smet i väg med.

blogg;bostonterrier

Eftersom jag är så himla snäll så låter jag Rocky ligga bredvid mig. Vems sängen är? Rockys… 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *