Mys och nyshoppat

Tisdag & onsdag denna vecka har Catla spenderat tillsammans med min mamma. Jodå, ”mormor” var här och myste med den lilla medan undertecknad & husse var på jobbet och det tycks ha varit MYCKET uppskattat. Catla har fått skavsår av allt kelande (åtminstone inte långt ifrån 😉 ), och mamsen har sannolikt fått förslitningsskador av allt klappande… Myyys!

I dagarna har Catla utrustats inför höstens kommande utomhusaktiviteter = ett stycke fleecetäcke, ett stycke spårsele & ett stycke triggande ”spårsluts-skatt” (leksak) har inhandlats. Shopping KAN vara rätt kul trots allt 🙂

/ Helena

blogg;bostonterrier;Polarskäggets Charmiga Catla

Catla poserar i nya fleecetäcket, först sittande och…

blogg;bostonterrier;Polarskäggets Charmiga Catla

… sedan liggande.

blogg;bostonterrier;Polarskäggets Charmiga Catla

En enkel spårsele av märket Alac och…

blogg;bostonterrier;Polarskäggets Charmiga Catla

… en sladdrig, skojig pipleksak att använda i spårskogen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *