Hund & Katt

Catla börjar bli stora tjejen, och emellanåt så kan jag tycka att hon är väl burdus mot vår 1-åriga kattflicka Bus. När jag studerar dom två riktigt noga så inser jag dock att jag näppeligen behöver oroa mig, för då blir det hur tydligt som helst att det är kissen som basar. Jodå, visst förefaller Bus hamna i underläge då och då men bara så länge hon själv tycker att det är okej. Sanningen är att ingen har så bra pli på lilla Catla som vår fina BusKatt 🙂 Och det är verkligen en hääärlig relation de tu håller på att bygga upp,

blogg;bostonterrier

Okej Catla, du får väl bestämma ett tag men…

blogg;bostonterrier

… du vet att när jag säger stopp då…

blogg;bostonterrier

… räcker det!

blogg;bostonterrier

Jo jo, putsa på mig får du göra för DET är skööönt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *