Höstaktiviteter

I går var undertecknad matte & Catla och tittade när husse och sex andra grabbar körde cross på en åker. Superspännande tyckte lilla Catla, som var mycket fokuserad. Så länge hon inte var upptagen med att klappas av Max eller att busa med boxertiken Carla förstås 🙂

Efter förra helgens debut i spårskogen var det i eftermiddags dags för ytterligare träning. Catla avverkade två spår, och hon gjorde det med beröm godkänt. Sedan? Jo, just nu har vi sannolikt världens tröttaste hund…

/ Helena – den på andra sidan kopplet

Catla & lille Max trivdes tillsammans.

Carla & Catla hälsade fint.

blogg;bostonterrier

Valpmage skulle naturligtivis visas! Så småningom blev det även lek utan koppel, men de sekvenserna var tyvärr omöjliga att få med på bild. 🙁

På väg mot spårskogen…

blogg;bostonterrier

… och här var det färdigspårat.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *