Valpkurs V

I kväll var vi tidiga till valpkursen, men det gjorde inte så mycket då vi just i dag omgavs av en uppsjö ystra kalvar (!) = oerhört spännande för en liten Catla att kika på. Kurstimmen avlöpte annars helt utan överraskningar, och Catla fullkomligen glänste i några av momenten (framför allt kommandot ”stanna” och inkallningen) 🙂 Kvällens lektion var för övrigt den näst sista, och läxan inför den allra sista gången är att öva in ett trick. Hm, undrar vad vi ska hitta på?! ”Vacker tass” känns alldeles för simpelt, och dessutom så kan hon det redan. För det mesta i alla fall 😉

blogg;bostonterrier

Husse Tommie & Catla spanade in…

… en massa finfina kalvar.

blogg;bostonterrier

Kvällens valpkurs avslutades med lek, men som vanligt var det svårt att fånga de små vildbattingarna på bild. Att det är Catla vi ser längst bak är väl ganska tydligt, men vem gissar att det mittersta är en liten beagle?!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *