Valpkurs VI = avslutning

I går lämnade Catla småskolan, det vill säga det var dags för valpkursfinal. Trots det ruggiga höstvädret blev avslutningen en härligt uppsluppen tillställning där valpar, hussar & mattar i vanlig ordning fick kombinera träning med lek. Det är faktiskt inte utan att det kommer att kännas lite tomt nu när torsdagsträffarna är över, men vi får trösta oss med att Catlas första diplom i alla fall är bärgat 🙂

Förresten, någon har undrat varför undertecknad lämnade över Catlas kursande till husse. Jodå, vi kom helt enkelt på att jag har haft valpar tidigare medan Tommie var total novis på området så det kändes helt enkelt vettigt. Det berodde alltså INTE på att jag inte klarade av det – jag lovar! 😉

/ HelenaCatlas stolta matte

blogg;bostonterrier

Catla & Coffee hälsade kärvänligt på varandra.

blogg;bostonterrier

Catla med husse och Coffee med sin matte.

blogg;bostonterrier

Kurlsedaren Kicki Renlund instruerade och förberedde en…

blogg;bostonterrier

… uppiggande lekstafett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *