Foder & så’nt

I går var Catlas husse & undertecknad matte tämligen tråkiga – detta då vi ägnade hela dagen åt att röja i/ur garaget. Inga problem för Catla dock, för när hon inte deltog efter bästa förmåga (bar en arbetshandske…) så låg hon i en korg på verandan och sussade. Duktig hund!

Jag har tidigare berättat om Catlas foder, vilket bland annat består av bakat vete från Magnusson Petfood. Då vi fick med oss ett gäng vetekulor från uppfödaren, och dessutom mottog ett välkomstpaket med vete från Magnusson, så har vi inte behövt göra någon egen beställning förrän i dagarna = en order lades sent i onsdags kväll. Hur det gått? Jodå, redan i fredags eftermiddag levererades en fodersäck ända fram till dörren! Snabbt, enkelt och alldeles fantastiskt 🙂

Som ett led i Catlas ensamträning så testade jag & Tommie i dag att helt sonika gå ut genom en av tomtens två grindar och lämna Catla kvar. Vi gick en en bit på vägen och gömde oss sedan för att se vad den lilla gjorde, och inte alldeles förvånande så hade Catla upptäckt att grind nummer två är långt i från utbrytningssäker. En viss ung dam kom förstås glatt travandes, men hur sött det än var så var det ju inte alls meningen. Vi fick alltså mota tillbaka vårt lilla charmtroll och förklara att även om man KAN följa efter så är det inte alltid man FÅR göra det. Budskapet gick fram och Catla skakade sedermera galler en kort stund, det vill säga var superduktig!

/ Helena – Catlas nöjda matte

blogg;bostonterrier

Medan matte intog morgonkaffet på verandan passade Catla på att mysa ordentligt.

blogg;bostonterrier

Att städa garaget och släpa arbetshandske tog på krafterna och krävde…

blogg;bostonterrier

… vila.

blogg;bostonterrier

Svenskt, ekologiskt foder kräver förstås fiiin förvaring i…

blogg;bostonterrier

… en antik koppartunna.

blogg;bostonterrier

Så här söt var Catla när hon skakade galler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *