Bortaövning & valpkurs

När jag så småningom återgår till att jobba hemifrån två dagar i veckan är tanken att Catla ska vara hos Jennifer på granngården Annelund. Catla & Jennifer har redan träffats massor av gånger, men i dag provade jag & Tommie att lämna bort vår lilla för första gången. Hur det gick? Jodå, Catla var i vanlig ordning hur cool som helst och trivdes utmärkt med sin blivande dagmatte, hunden Rocky, marsvinen & katterna. Dessutom blev hon hyfsat glad (med lite råge då’ra 😉 ) när hon fick återse sin husse & matte, och det värmde förstås. Viktigast av allt är dock att hon är trygg även utan oss, och det fick vi i dag tydliga bevis på 🙂

Häromdagen berättade jag att vi hoppades på att få plats på en valpkurs i Tierps Brukshundklubbs regi. Det sistnämnda sprack dessvärre (brist på intruktörer…), MEN sedan någon timme tillbaka är vi anmälda till en valpkurs i samarbete mellan Kicki Renlund (utbildad hundpsykolog, instruktör & auktoriserad viltspårsdomare) och Hundens Hus i Uppsala. Kursstart är redan på torsdag, och det ser vi förstås fram emot!
/ Catlas matte (som nedan publicerar Jennifers bilder)
blogg;bostonterrier

Catla ligger i Jennifers knä och kollar Web-Tv.

blogg;bostonterrier

Jennifer har fixat en mysig bädd framför den medhavda lilla sovburen…

blogg;bostonterrier

… men dagmattes knä är trots allt allra bäst!

 

Ett svar på ”Bortaövning & valpkurs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *