Trött löperska

blogg;bostonterrier

På en mjuk och skön filt, UTAN tikskydd (vi undviker det så mycket som möjligt)… By the way, vi har OCH använder tvättmaskin! 😉

I dag har vår löpande och lite småtrötta Catla ”jobbat” hemifrån med undertecknad matte, men tidigare i veckan har det faktiskt varit två dagisdagar. Jodå, trots att dagiset egentligen inte tar emot löptikar så har fina Catla varit välkommen – självfallet ordentligt märkt med CATLA LÖPER och endast i sällskap med tikar och icke fertila killar. Det är för övrigt en av de saker jag gillar bäst med Catlas dagis, att man är så flexibla och bedömer varje ”fall” separat och för vad det är. Och jag känner mig faktiskt fullkomligt trygg med att vi inte blir med blandisvalpar! 🙂

/ Helena – Catlas matte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *