Lilla vakthunden

blogg;bostonterrier

Får man inte vara ute och hålla koll så får man nöja sig med fönstertittande.

Att det där med allemansrätten i allra högsta grad gäller även för skogens vilda djur tycks inte vara sådär alldeles självklart för fröken Catla. Nix, i dag har vi haft en så’n där dag då INGEN fyrbent har varit välkommen att röra sig inom den närmaste kilometern eller så. Vet faktiskt inte vad det beror på, för SÅ vaktbenägen brukar inte Catla vara men just denna måndag slog vi alla rekord i att mota bort rådjur och annat från omgivningarna. Emellanåt så är hon en riktig knasfia, vår sköna bostontik 🙂 😉

/ Catlas matte

2 svar på ”Lilla vakthunden

    • Ann-Britt >> Orutinerad som jag är på tikar (har inte haft någon sedan 1992…) så hade jag inte en tanke på det, men SÅ är det ju förstås. Och vid närmare eftertanke så var det nog lite samma lika vid första löpet. Hi hi, så det kan bli! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *