Underbar gåva

blogg;bostonterrier

Finaste kollegorna Sara & Veronika har varit i Boston, och av någon määärklig anledning så kom de att tänka på undertecknad när de såg skylten ovan. Gissa om det blev en uppskattad gåva?! Och mer sant kan det ju heller inte bli: Ett hus är verkligen inget hem utan en bostonterrier. Detta fick jag & Tommie bittert erfara när vår älskade Teo lämnade oss, och det stod än mera klart när vår älskade Catla sedan äntrade såväl vår stuga som våra liv.

/ Helena – Catlas lyckliga matte

2 svar på ”Underbar gåva

    • Gunilla >> Bus hälsar och håller med, och det gör ju naturligtvis även Catla med husse & matte. Ömer? Nja, han är liiite tveksam till alla pälsbeklädda… 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *