Gott & blandat

blogg;bostonterrier

Här bedöms Catla av den serbiske domaren Dusan Paunovic.

Den gångna helgen var det åter dags för utställning, och denna gång i Gimo. Catla fick högsta kvalitetsbetyget Excellent och blev 2:a i unghundsklassen (klicka på länken nedan för att se domarkritiken), men gick inte vidare för att tävla om de allra ”finaste” rosetterna. Det sistnämnda spelade dock mindre roll, för det väsentliga var att vi gjort vårt bästa och för dagen inte hade mer att ge. Alltså, inga som helst funderingar på vad som kunde ha gjorts bättre eller annorlunda och DET känns skönt 🙂

Utställning/resultat

Förutom nämnd utställning, där även Glenns matte Katarina gästspelade (som publik då, inte som fyrbent 😉 ), så tar vi nu det lilla lugna. Den närmaste månaden blir utställningsledig, och nu är det i stället den hääärliga svampskogen som hägrar 😛 Och kanske att vi också kommer i gång med viltspårandet, eller vad säger ni Jenny, Johannes & Bessie? Mysigt med höst är det hursomhelst!

/ Catlas matte

2 svar på ”Gott & blandat

  1. Massor med GRATTIS till ALLA era utställningsframgångar! TACK för att ni är så duktiga och visar Catla så ofta och så proffsigt. Det värmer Helena o Tommy. Kram till er alla 3.
    Lycka till med viltspårsträningen, o glöm inte krama Jenny, Johannes o Bessie från oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *