Godissök & så’nt

Det vore en överdrift att påstå att det har varit svalt ute i dag, men vi hade i alla fall några grader under 30-strecket och orkade därmed med en avsevärt högre aktivitetsnivå än under den gångna helgen. Direkt efter undertecknads jobba-hemifrån-pass så körde vi godissök hemma på tomten, och därefter blidde det en koppelträningspromenad. Okej, vi kom i sanningens namn inte särskilt långt (jag var sådär härligt oberäknelig och bytte riktning titt som tätt) men ändå 😉 Summa summarum så har vi hursomhelst haft en härlig matte-Catla-dag, och nu är bästa husse hemma också! 🙂

/ Helena – Catlas matte

blogg;bostonterrier

Godissök pågår!

blogg;bostonterrier

Här hittar Catla godisgömman, och…

blogg;bostonterrier

… här belönar hon sig med att snaska i sig härligheten. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *