Mattefällor & värmebölja

Raraste Catla står nu anklagad för mordförsök! Eller nja, i alla fall ett… försök 😉 Jodå, på bägge sidor om stenplattorna som leder upp till husets veranda har hon grävt små mattefällor OCH undertecknad har också fastnat i dessa. Vid två tillfällen har jag halvt stupat och nämnda gropar ska därför fyllas igen typ omedelbums!

Annars har helgens värmebölja gjort såväl två- som fyrbenta minst sagt avslagna. Utöver att gräva gropar (inte bara som mattefällor, utan även som bengömslen och svalkande tillhåll) så har det således varit minimalt med aktivitet 🙁 Hoppas alltså på något svalare väderlek och MASSOR av energi till nästa vecka 🙂

blogg;bostonterrier

Utöver att gräva mattefällor (husse nappar inte!) så har Catla mest…

blogg;bostonterrier

… legat och slappat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *