Senaste nytt

blogg;bostonterrier

Catla på bordet, här med domare Garhöfers fingrar i munnen.

I går var det dags för utställning igen – denna gång på Kristinelunds Sportfält i Köping. Domarkritiken hittar du genom att klicka på länken nedan, men jag kan redan nu avslöja att Catla fick högsta kvalitetsbetyget (excellent) MEN att hon i övrigt var föga intresserad av att visa upp sig. Faktum är att hon blev farligt lik en myrslok där hon dammsög ”backen” på sitt lagom sävliga Tjuren-Ferdinand-vis… 😉 Skämt åsido, gårdagen var helt enkelt inte riktigt Catlas dag men vi fick ändå en härlig lördag och trevligt sällskap vid ringside (tack Amanda, Per & cert-killen Yoda)!

Utställning/resultat

/ Helena – Catlas matte

Ett svar på ”Senaste nytt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *