Officiell debut

I dag var det dags för Catlas första officiella utställning, och denna gick av stapeln i Alfta. Med 28 grader i skuggan blev Alfta Forspark till en kokande gryta så jag vill rikta det varmaste tack till vår proffshandler (det låter det! 😉 ) Viktoria Larsson, som stöttade upp och tog över kopplet när undertecknad matte alldeles tappade formen. Hursomhelst, både Catla & Viktoria skötte sig med den äran (resultat finns under Utställning/resultat ) och själv så lärde jag mig en hel del bara genom att titta på. Troooor jag!

/ Helena – tröttaste matten i världen

blogg;bostonterrier;alfta;utställning

Viktoria är blott 24 år men redan en ”gammal” ringräv. Här ser vi henne med finaste Catla under armen.

blogg;bostonterrier;alfta;utställning

Viktoria & Catla gör sig redo för…

blogg;bostonterrier;alfta;utställning

… bedömning.

blogg;bostonterrier;alfta;utställning

Två fokuserade tjejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *