Ännu en bostonfantast!

Den som en gång har haft glädjen att dela tillvaron med en bostonterrier vill oftast göra det igen – så även Maria, som under sin barndom hade bostiskillen Ferdinand i sitt föräldrahem. Efter att ha varit i kontakt med Ann-BrittPolarskäggets Kennel i Skellefteå så kom hon i dag förbi här ( behövde ju då ”bara” köra de 15 milen från Borlänge 😉 ) för att kika på Polarskäggarna Catla & Bessie. Ett jättetrevligt möte för alla parter, och jag kan lova att det var en välpussad besökare som så småningom åkte hem 🙂

/ Helena – Catlas matte

blogg;bostonterrier

Här har vi Maria med Catla och…

blogg;bostonterrier

… här har vi henne med en pussglad Bessie.

2 svar på ”Ännu en bostonfantast!

    • Maria >> Åh, vad kul att du hittade hit 🙂 Det var jättekul att ha dig här och det glädjer oss att du trivdes! Och än en gång: Tack snälla du för massage, nyponpulver & vallört. Jag återkommer snart med en recension!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *