Hälsning från Bodil

Jag har tidigare publicerat bilder på flera av Catlas släktingar, och jag tänker då främst på  brorsan Harry (eg.Polarskäggets Charmige Clintan) och moster Bessie. Även mamma Bella, moster Bimba & mormor Stumpan (eg.Barroco’s Yummy Yummy har skymtat förbi, men för allra första gången har jag i afton nöjet att presentera Polarskäggets Bedårande Bodil. Fina Bodil (på bilderna nedan avsevärt yngre än sina nyfyllda 3 år) är kullsyster till Bella, Bessie & Bimba och är därmed ännu en av Catlas mostrarSÅ kul att ha fått bilder att kika på (tack matte Linnea!), och förhoppningsvis så ses vi även i verkliga livet framöver 🙂

/ Helena – Catlas matte

blogg;bostonterrier

Här är hon i egen hög ”person”: Polarskäggets Bedårande Bodil.

blogg;bostonterrier

Men hur gick det här till? KAN man verkligen vrida på kroppen sådär?!

blogg;bostonterrier

Härlig bild på härlig hund i härlig ställning.

blogg;bostonterrier

Bodil poserar i det gröna.

blogg;bostonterrier

Bästa kompisen Pelle & Bodil efter en dag i skidspåren. För det var väl ändå inte i backarna?! 😉

 

 

Ett svar på ”Hälsning från Bodil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *