Vältränade grodan Catla

blogg;bostonterrier

Catla, som här har intagit ”grodställning”, myser med framlidne bostonkillen Teos gamla Musse Pigg-hand från 1998 (!).

Medan undertecknad matte jobbade från hemmakontoret låg Catla mest och jäste framför kaminen, men så snart arbetsdagen var över så var det dags för promenad. Eller förresten, det var långt ifrån ”bara” en promenad utan snarare värsta tränings-passet och det sistnämnda dessutom av det superlyckade slaget 🙂 Catla gick SÅ fint i kopplet och var SÅ lyhörd, och skulle vi lyckas hitta DIT även med störningar (till exempel i utställningsringen…) så vore det heeelt underbart. Summa summarum: Nu vet vi vad vi jobbar för och det får ta den tid det tar!

/ Helena – nöjd matte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *