Glädjefnatt med snödans

blogg;bostonterrier

Catla värmer upp inför årets dansuppvisning.

I går eftermiddag satt undertecknad matte ute och njöt av solen, och Catla var förstås inte sen att haka på. Efter en stund tröttnade hon dock på stillasittandet och bestämde sig för att ta en tur på den hårda skarsnön, men jag trooor att hon blev en aning konfunderad över underlaget. Hon tycktes nämligen inte alls kunna bestämma sig för huruvida hon skulle våga kasta sig ner och rulla sig på det ”riviga” snötäcket eller om det var för kallt, och beslutsvåndan resulterade i den mest besynnerliga snödans. Hade jag inte vetat att min vovve är fullt frisk, det vill säga i nuläget uppträder helt normalt (jag lovar!), så hade jag nog blivit en smula fundersam 😉 För vad sägs om huvudrolls-innehavaren i följande filmklipp (klicka på den lila länken nedan)?!

Film: Catlas snödans

/ Helena – Catlas matte

P.S. Catla, som helt uppenbart fick vårkänslor och drabbades av glädjefnatt i finvädret, kunde slutligen rulla sig på en plätt med barmark (i en övergiven gammal myrstack…). D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *