Måndagseftermiddag

På måndagar, onsdagar & fredagar så förvärvsarbetar undertecknad matte vanligtvis hemifrån, och då mellan kl 10 och 14. Efter jobbet finns det alltså, åtminstone större delen av året, gott om tid att komma ut på promenad medan det fortfarande är ljust. Då det i eftermiddags var så pass varmt som -4,3 grader (att jämföra med lördags- morgonens -24 grader) så passade vi därmed på att ta en mysig skogspromenad. Det är ju faktiskt inte mycket som slår ett vackert vinterlandskap ackompanjerat av strålande solsken 🙂

/ Helena

blogg;bostonterrier

Matte jag är låååångt här borta, men var är du?!

blogg;bostonterrier

Vi kan väl gå hitåt?!

blogg;bostonterrier

Kolla matte! Här borta är ju…

blogg;bostonterrier

… SOOOOLEN!

blogg;bostonterrier

Färdigpromenerat och zzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *