Gästspel av Bessie

I går kom Catlas fiiiina moster Bessie på besök tillsammans med matte Jenny & husse Johannes. Det hela resulterade i ett antal timmar med bland annat lite ställnings- krig (snabbt avklarat och Bessie vann 😉 ) massor av lek (mest dragkamp!) och en del välbehövlig vila (oftast påtvingad…). Catla & Bessie hade fantastiskt kul tillsammans, och det är förmodligen inte mycket som slår att leka med en jämlike 🙂 En trevlig liten parentes i sammanhanget var förresten att även hussar & mattar hade det jättetrevligt.

Innan jag avslutar detta inlägg så kan jag glädjande nog berätta att det inom kort blir ytterligare gästspel för Bessie hos oss i Hindersbo. Jodå, den 3 februari dyker hon upp igen och då för att stanna i 3½ veckor = härligt!

Nedan följer ett antal bilder, men tyvärr är det näst intill omöjligt att få bra bilder på två bostisar ”in action” 🙁 Lite annat fint lyckades vi dock föreviga, och det är bara att klicka på den första bilden för att förstora/sätta i gång bildspelet:

Ett svar på ”Gästspel av Bessie

  1. Sååå himla kul att kika in på bloggen, än en gång. Precis som jag sagt tidigare så känns det lite som att vi får vara med hemma hos er.
    Kramisar/A-B

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *