Catla & Wilma

I eftermiddags fick Catla och undertecknad finfrämmande i form av den 10-åriga granntösen (bor faktiskt bara ett par kilometer bort 😉 ) Wilma. Den sistnämnda har den där speciella förmågan som ett fåtal människor har begåvats med: Alla djur lyssnar på henne och tycks dessutom avguda henne. Det är SÅ kul att se Catla & Wilma tillsammans, för även om den fyrbenta just nu är i jag-hör-ingenting-och-jag-är-rädd-för-spöken-och-är-lite-lätt-hispig-åldern så lyckas Wilma få henne dit hon vill. Imponerande och jättesött 🙂

/ Catlas matte

blogg;bostonterrier

Wilma, är det du?! Tjoho, jag kommer!!!

blogg;bostonterrier

Puss och slask på dig, smack!

blogg;bostonterrier

Okej, jag gillar dig MASSOR men jag måste ändå  iväg på…

blogg;bostonterrier

… lite egna äventyr.

blogg;bostonterrier

Inkallning?! Ska vi hålla på med så’nt nu när vi hade det så trevligt?! Okej!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *