Nostalgitripp

Att Catla & kissen Bus har utvecklat en närmast osannolik relation har jag väl redan nämnt!? För den oinvigde så vill jag ändå berätta att detta innebär allt från gemensam jakt och regelrätta brottningsmatcher till mera stillsam lek, putsning och mys 🙂 Det råder ingen som helst tvekan om att Bus fostrar Catla på ett alldeles fantastiskt vis, och det får mig inte osökt att skänka vår gamle bostonkille Teo en tacksamhetens tanke. Som den vise och tålmodige mentor Teo var, för vår nu så kloka katt, så lade han i allra högsta grad grunden för den harmoniska hund- och kattrelation som nu råder. Tack alla våra underbara djur!

blogg;bostonterrier

Så här såg det ut sommaren 2011 när 13-åringen Teo flankerades av ständiga följeslagaren Bus och…

blogg;bostonterrier

… så här såg det ut sommaren 2012 när Bus sällskapades av SIN ständiga följeslagare: Catla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *