Dagispremiär

I dag, på Catlas 6-månadersdag, var det dags för första vistelsen/inskolning på dagis: Jordnära Hund i Svista. Hunddagisverksamheten i Svista bedrivs sedan bara någon vecka tillbaka i samma lokaler som nyttjas för diverse hundkurser (bland annat Catlas valpkurs), men redan sedan tidigare bedriver ägaren Rose-Marie verksamhet i form av Jordnära Hund i Jälla. Hursomhelst, den första dagen på dagis (morgon till lunch)  avlöpte väl och jag känner mig utomordentligt trygg med att det kommer att fungera utmärkt de två dagar/vecka som jag jobbar utanför hemmet 🙂 Catla verkade i alla fall nöjd även om hon precis i detta nu är världens tröttaste hund. Alla nya intryck tycks ha tagit på de små krafterna 😉

hunddagis;nattis;jordnära hund;svista;uppsala

Jordnära Hund – här ser vi ingången till dagiset och rastgården i Svista strax utanför centrala Uppsala. Bilden är lånad från www.jordnarahund.se

blogg;bostonterrier

Efter dagispremiären blev det fikapaus med bensökning och…

blogg;bostonterrier

… bengnagande på granngården Annelund, men ganska snart…

blogg;bostonterrier

… så var det dags att vila ut i mattes knä.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *