Stor Smula & så’nt

I går blev det klart att Catlas nätverk utökas rejält = Sankt Bernhardstiken Smula lämnar Umeå för att flytta in hos dagmatte Jejje, kompisen Rocky och alla dom andra på granngården Annelund. Smula har själv varit både mamma och adoptivmamma till ett gäng valpar, så hon kommer säkert att bli en klok förebild för Catla. Kul 🙂

Annars rullar livet på ungefär som vanligt, och just på söndagar innebär det bland annat kloklippning. Det sistnämnda var något som Catla under en tid uppskattade föga (massor av gråt och tandagnisslan…), men nu knipsas klorna i rask takt och på en total obekymrad hund. Härligt!

blogg;bostonterrier

Relativt liten Catla får snart en…

blogg;bostonterrier;sankt bernhardshund;tik;Smula

… STOR kompis: Smula.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *