Valpkurs IV

Under kvällen var det åter dags för valpkurs, och denna gång fick Catla och de andra småttingarna bland annat gå en bana där de (tillsammans med sina hussar/ mattar) möttes av ett antal potentiellt läskiga saker. De inledde med att gå på konstigt underlag (kompostgaller) och knallade sedermera vidare mot en bebisdocka, en mjukisvalp som kunde låta och röra på sig, ett stort ”murveldjur” samt slutligen ett paraply som fälldes upp. Rädd? Catla? Nä, men hon satte helt klart fart på tillställningen genom att försöka skaka liv i dockan och mjukisdjuren. Det gick ju naturligtvis sådär 😉

blogg;bostonterrier

Husse & Catla studerar ett ekipage som går ”läskiga banan”.

blogg;bostonterrier

Här har Catla precis fått syn på dockan, och…

… här har hon närkontakt med ”murveldjuret”.

 

blogg;bostonterrier

Men husse, tycker DU att paraplyet är läskigt?! JAG tycker att det är roligt! 🙂

blogg;bostonterrier

Finfina Catla poserar för matte.

Ett svar på ”Valpkurs IV

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *