Hänt i veckan

Catlas första vecka i sitt nya hem har varit oerhört händelserik – åtminstone sett med en liten hundvalps ögon. Jodå, utöver ett antal människomöten så har vår lilla vän bekantat sig med ungkattan Bus (de tu är redan bästisar), upplevt två förfärliga åskväder (de värsta i mitt 42-åriga liv…), nosat på halvblodsfuxen Gandhi, träffat hundar, sett (jo, på behörigt avstånd då!) en flock gigantiska leonbergerhundar, blivit kloklippt av sin nya matte, varit på tågstationen i Tierp osv osv. Bäst av allt? Helt klart det faktum att Catla tar precis ALLT med ro = är den överlägset tryggaste valp jag någonsin har träffat och det tackar vi förstås uppfödarna för. De sistnämnda har lagt ner massor av jobb på att förbereda valpkullen för livet ute i stora, vida världen och det har utan tvekan lönat sig 🙂

Så småningom hoppas jag kunna bjuda på riktigt fina bilder och filmklipp med Catla & Bus ”in action” (de leker som två tigerungar), men fram till dess får ni hålla till godo med nedanstående:

En gratängform har blivit till bassäng, och att ”bubbla” fram hundkex med nosen under vattnet är ju bara SÅ kul.

När Bus går på tur så hakar Catla gärna på och…

… Bus är mycket noggrann med att se till så att den lilla inte halkar efter.

Efter uteliv är det skönt att vila ut i husses eller mattes trygga famn.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *