Lägesrapport & bilder

Här hemma händer det förstås massor, och nu medan Holly utvecklas i rasande takt så blir det förstås väldigt många bilder och lite extra fokus på henne. Jag kan konstatera att bägge öronen ääääntligen tycks stå stadigt och att hon växer så det knakar. Morgondagens invägning ska bli mycket intressant!

Holly har även hunnit med ett par storstadsbesök samt ett par rejäla åskväder och hon verkar tämligen oberörd över det mesta. Och, sist men inte minst: Holly har provat att spåra för första gången, och det gick strålande bra!! 🙂 🙂

Catla fortsätter att vara sitt underbara jag och rent fysiskt händer det förstås inte så mycket utöver att ”mammakroppen” i det närmaste är ett minne blott. Långa promenader, och därmed lite valpledigt, uppskattas mycket liksom en tur i spårskogen då och då.

Klicka på valfri bild nedan för att förstora, håll till godo:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *