Dämpad löptik

Sedan moster Bessie åkte hem så har Catla hunnit med att börja löpa, och därmed varit lite mer dämpad än sitt vanliga glada jag (hon har förmodligen lite ont 🙁 ). Men kors i taket, för det här är faktiskt första gången som löpen inte har kommit med exakt 279 dagars mellanrum. Nix, hela 41 dagar tidigare var vår lilla fröken och det är egentligen rätt fantastiskt hur man (läs undertecknad! 😉 ) kan bli såå överraskad av nå’t så väldigt naturligt 🙂 Hursomhelst, Catla har naturligtvis inte bara legat hemma i bingen utan även varit ute på sedvanliga långpromenader och busat en massa hemma på tomten. Några bilder följer förstås!

/ Catlas matte

blogg;bostonterrier

Lek med bästa spenkoppen, en mycket uppskattad present från uppfödarna i Hjoggböle.

 

blogg;bostonterrier

Strosande och nosande.

blogg;bostonterrier

På en sten för att spana ut över vidderna. Kan det månne vara killar hon är ute efter?! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *