Glasspremiär & tankar

bostonterrier;blogg

Catla gillade husses tilltag, det vill säga att bjuda henne på glass.

I afton fick Catla testa mjukglass för första gången, och det var var förstås mycket uppskattat i värmen 😛 Och dessutom så var det ju heeelt omöjligt för husse & matte att inte dela med sig… 😉

När det kommer till godsaker så ska det för övrigt sägas att det är ytterst sällan som Catla äter något annat än sitt eget foder och hundgodis (som belöning!), och det beror INTE på att hennes husse & matte är påfallande snåla eller ondsinta. Nix, men min personliga uppfattning är att hundar som äter för mycket annat (utöver hundfodret) tenderar att bli ”bortskämda” och i slutändan kanske alldeles rata den egna maten. Inget fel i det tänker många, för man vill ju gärna ge sin hund det allra bästa och skämma bort den lite extra MEN: Är det verkligen det bästa för hunden? Själv tycker jag ju inte det. Med ett riktigt bra foder (läs näringsrikt och välbalanserat) som bas så vet jag dock att Catla får i sig det hon verkligen behöver, och det blir dessutom avsevärt lättare att hålla henne i ett perfekt och hälsosamt hull 🙂 Sist men inte minst, när Catla väl får en supersmarrig belöning så blir den enormt uppskattad. För mycket av det goda blir nämligen lite som vad gäller vissa människors olika droger – det ska toppas hela tiden, och i slutändan så ger det inte ens någon kick utan blir vanlig vardag…

/ Catlas matte – tyckaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *