Finfin kylmatta!

Catla cooling mat

Kylmattan är superskön när termometerns gradantal skjuter i höjden.

Jag var tidigare inne på att köpa en kylväst till Catla, men efter att ha funderat lite så kom jag fram till att en kylmatta var en bättre idé. När det gäller kylvästen så är det ju husse eller matte som väljer när den ska på och av, medan kylmattan kan äntras närhelst Catla själv önskar. Alltså, en ”cooling mat” från Aqua Coolkeeper inhandlades och som av en slump så såg jag till att köpa en i storlek large = det finns plats för ytterligare ett stycke boston 😉 Ett mycket bra köp, för mattan som bara behöver blötas i cirka 15 minuter ger trots den rådande värmen svalka i hela 5 dagar (testat!) innan den behöver blötas på nytt. Kanoners! 🙂

/ Catlas nöjda matte

2 svar på ”Finfin kylmatta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *