Lantis-Catla

blogg;bostonterrier

Catla iförd en våt frottéhandduk vid ett av flera vätskestopp.

Till skillnad från en promenad häromdagen, då Catla var lös och fångade länets fetaste sork, så blev det idag en koppelpromenad i strålande solsken. Och nja, egentligen var väl inte vädret optimalt för den halvmil vi gick MEN vi var såklart välutrustade. Jodå, en ryggsäck med kylfunktion var med på färden och i den hade vi såväl isande friskt vatten + skål som en genomblöt och kall handduk. Särskilt snabbt orkade vi dock inte pinna på, men vad gjorde väl det?! Tid fanns 🙂

/ Catlas matte

P.S. Hade dessutom grundat med att duscha av Catla med skapligt kallt vatten, men den vätan rådde solen alltför snart bot på… D.S.

Ett svar på ”Lantis-Catla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *