Ringrapport

polarskäggets charmiga catla;polarskäggets kennel;ann-britt strömberg

Uppfödaren Ann-Britt Strömberg & Catla.

Den tilltänkta låne-handlern Vickan fick förhinder, så under gårdagens Boston Show utanför Örebro så hade i stället uppfödaren Ann-Britt vänligheten att visa vår fina Catla. Den fantastiska domaren Sara Nordin gav Catla alldeles utmärkt kritik, men tyckte också att hon för dagen var urfälld. Trots detta så blidde det placering 5 och rosa rosett (hederspris) för vår charmiga Catla, och det är vi utomordentligt nöjda med. Med närmare ett hundratal anmälda bostisar så kan jag lova att konkurrensen var stenhård!

/ Helena – Catlas alltid lika stolta matte

2 svar på ”Ringrapport

    • Ann-Britt >> Tack själv för att du ville visa henne, och för att vi fick förtroendet att förvalta denna helt underbara lilla bostontjej 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *