Jordnära DagisEloge

I eftermiddags när Tommie hämtade vår lilla sötnos från dagis (Jordnära Hund i Svista, Uppsala) så visade ”dagisfröken” Anya något vi inte hade en aning om: Heeelt och hållet i smyg så har Catla lärt sig att krypa på kommando 🙂 Jodå, Anya har minsann drillat vår lilla tjej och det är ju alldeles underbart när en sådan hemlis/överraskning avslöjas 😉 Tyvärr lyckades vi inte få till det fullt så bra här hemma som den uppvisning Tommie beskrev, men det kommer nog.

Jag måste för övrigt än en gång ge Catlas härliga dagis en eloge! Ägarinnan Rose-Marie, Anya och ALL annan personal vi har haft med att göra är fullkomligt enastående och Catla verkligen ääälskar att få komma till dagis. Faktum är att vi alltsomoftast låter henne åka dit även när vi har gratisalternativet Jennifer (vår underbara dagmatte/granne) här på hemmaplan, och detta enbart för att Catla ska få röja loss ordentligt. Jennifer, idolen Rocky (en amstaff) & den STORA tiken Smula (sankt bernhard) träffar hon ju i alla fall här hemma på byn.

blogg;bostonterrier

Här har vi två som ligger och trynar: En efter-dagis-trött Catla och…

blogg;bostonterrier

… den nyslaktade presentgrisen Piggy.

2 svar på ”Jordnära DagisEloge

    • RM >> Ja, men du som är en sann djurvän förstår säkert också hur otroligt skönt det är för oss att veta att Catla har det så bra när vi båda jobbar. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *