Skogstur, medljus & motljus

Dagens skogstur med husse & matte avslutades med en pratstund på granngården Annelund. Och även om Catla är superduktig och tålmodig när det kommer till att stå och ”göra” ingenting så blev det ju inte sämre av att hon hade utsikt över den afrikanska dvärgeten Gittan 🙂

Bilderna nedan gestaltar för övrigt på ett utomordentligt tydligt sätt hur stor skillnaden blir beroende på hur solen/ljuset belyser ett objekt. Catla står på precis samma ställe på bägge fotona, men ser ju färgmässigt helt olika ut beroende på om fotot tagits i medljus eller motljus. Intressant!

blogg;bostonterrier

Denna bild har tagits i medljus, medan…

blogg;bostonterrier

… den här togs i motljus. Det ser nästan ut som att Catla markeras med en laserstråle. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *