Catla & spenkoppen

Att en spenkopp (används som namnet antyder vid mjölkning) är världens roligaste och mest tåliga hundleksak hade jag tidigare ingen aning om, men Catlas uppfödare gjorde mig förstås klokare även här. Spenkoppen som Catla fick av Polarskäggets bästa Ann-Britt för snart ett år sedan används flitigt till dragkamp (annan hund eller människa spelar ingen roll), att slåss med (matte ligger ofta i riskzonen när spenkoppen ruskas om) eller bara att springa runt med (då är man förstås jättemallig!). Härligt!

blogg;bostonterrier;spenkopp

Hm, ska jag bara stå här och smaska på spenkoppen eller…

blogg;bostonterrier;spenkopp

… kanske matte har lust att leka?

blogg;bostonterrier;spenopp

Tjoho, grrrrrrr – det hade hon! 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *