Destruktivt värre

blogg;bostonterrier

I dag fick Catlas fiende fåret sig en riktig omgång…

Catla har ett antal olika leksaker & gosedjur, och det är alldeles tydligt att hon har helt olika relationer till var och en av dessa. De mjukisar hon haft ända sedan hon kom till mig & Tommie, det vill säga favoriten Gulan och IKEA-råttan X är exempelvis heeelt oförstörda. Gulan är en gosehund, som får massor av kärlek, medan råttan är en ”vanlig” kamp- och leksak. De mjukisar som Catla fått av Bessies husse & matte har samtliga gått hädan, mestadels med Bessies hjälp. Jag kan komma med flera exempel, men mest intressant har det varit att se och höra Catla med sitt gummifår. Fåret, som var en present från sötingarna Daniel & Maria, tappade bräkförmågan redan efter ett par minuter MEN i övrigt har det bevarat formen i flera månader. När Catla har ”umgåtts” med fåret så har hon lekt på ett alldeles särskilt vis och varit rackarn’s arg på den ulliga (oj som hon har morrat) – emellanåt så har hon varit rejält upprörd på sitt allra charmigaste vis 🙂 I dag gick det dock plötsligt överstyr, och det dittills nästan hela fåret förlorade allt sitt innanmäte. Hm, det får en ju faktiskt att undra vad den stackar’n hade gjort för extra ont just denna dag?! 😉

/ Catlas uppiggade matte

2 svar på ”Destruktivt värre

    • Katarina >> Absolut Katarina, Catla längtar efter lite manlig (eller kanske hanlig?) fägring! Och då tänker jag på Glenn alltså 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *