Gosigt blötdjur

blogg;bostonterrier

Finns det nå’t gosigare än en nyduschad bostontjej inlindad i ett badlakan? Nä, det är i alla fall inte mycket som slår det.

I afton hade Catla behov av en shamponering (nej, jag tänker icke genera henne med detaljerna 😉 ), och efter den blev det en hääärlig tork- och mysstund med undertecknad matte. Nu? Jodå, nu har vi tagit plats under bästa myspläden 🙂

/ Catlas matte

2 svar på ”Gosigt blötdjur

    • Gunilla >> Ha ha, jag jämförde mest en nyduschad Bus kontra nyduschad Catla och den sistnämnda är helt klart GOSIGAST. Bus? Ja, när jag har varit tvungen att duscha henne så har hon mest sett ut som den mest förorättade och ynkliga varelsen i heeela världen. Inte så gosig just då, MEN söööööööt 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *