RÄTTELSE!

iNFO_LOGO

I mitt förra inlägg så ägnade jag mig åt nå’t så förskräckligt som grovt förtal, för som Tommie mycket riktigt påpekade: Catla har INTE bitit sönder något koppel. Nix, det förra utställningskopplet trasades de facto sönder när det fastnade i dragkedjan på utställningsburen… Jag vet inte hur jag hallucinerade ihop Catlas inblandning, men jag ber om ursäkt för detta! Catla är förstås oskyldig och en heeelt perfekt liten varelse 🙂

/ Helena – Catlas matte

2 svar på ”RÄTTELSE!

  1. Haha!
    Nej, det är så klart viktigt att det blir rätt 😛 Och det skulle ju aaaldrig kunna vara så att en liten bostontjej ställt till något bus ;P Vi har i alla fall en liten tjej hemma som är mycket bra på att se oskyldig ut!

    Himla fint var i alla fall det nya kopplet! Ska bli så roligt att höra hur det går på söndag, vi håller alla händer och tassar för lilla C. Snart måste vi verkligen träffas 🙂

    • Jenny och Johannes >> Spårskogen nästa?! Skulle vara sååå kul! Ni (som kan!) får hålla kurs för oss, och kanske kan vi lura med unge Herr Glenn också! Jag mailar vårt schema för den närmaste tiden (det är mycket nu… 😉 ) så hörs vi. Kram på er 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *