Tisdagsmix

Med anledning av husses incident med yxan så har årets spårningssäsong blivit minst sagt ryckig, men nu har vi åter kört lite personspår (utan lina) och Catla var precis lika bländande duktig som vanligt 🙂 Ser sååå mycket fram emot att testa viltspår och riktigt lääängtar efter den beställda rådjursklöven.

Utöver spårning och ankaktiviteter så blidde det i dag även ett dopp i Dalälven – detta i samband med ett besök vid vallonbruken i Söderfors. Mycket skönt tyckte lilla fröken, men tyvärr så fanns inte kameran i närheten 🙁

Några suddiga bilder (ja ja, ni ser vad det är 😉 ) följer nedan:

blogg;bostonterrier

Catla (inom röd markering) med orange ”belöningsanka” & husse i släptåg.

blogg;bostonterrier

Nöjd, ung dam.

blogg;bostonterrier;myskankor

Husse, Catla & familjens myskankor.

blogg;bostonterrier

Kvällsmys i hemmets lugna vrå.

 

Ett svar på ”Tisdagsmix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *