Finaste Catla

blogg;bostonterrier;polarskäggets charmiga catla;cert

Catla med dagens fiiinrosetter.

 I morse bar det av till Askersund där det var dags för Catlas tredje officiella utställning, och i dag satt den = Catla tog cert*. Sååå kul, och vi är sååå stolta över vår lilla prinsessa 🙂 🙂 Nu? Trött tjej i soffläge, men var så säkra: Det dröjer inte länge innan hon åter är i full färd med både musjakt och gropgräveri 😉

* Cert (certifikat) är vad man vill åt för att bli champion. Tre stycken, utdelade av minst två olika domare och minst ett taget vid lägst två års ålder, är målet om man siktar på svenskt utställningschampionat.

Fullständiga resultat hittar du genom att klicka på länken nedan.

Utställning/resultat

/ Helena – Catlas stolta & glada matte

2 svar på ”Finaste Catla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *