Nutid & lite framtid

Även om Catla bor på landet så är det inte alltid vi promenerar på grusvägar eller i skog och mark. Nix, denna afton blev det i stället en nogsamt uppmätt 5-kilometersrunda som till stor del utgörs av asfalt. Nyttigt att koppelträna där bilarna stundtals blåser förbi i hög hastighet, men mestadels riktigt fridfullt (jo, faktiskt!) 🙂 Några bilder följer nedan!

Övrigt på agendan:

Den 7 juli är det dags för Catlas första officiella utställning, vilken går av stapeln i Alfta. Spännande!

Tillsammans med Bessies husse & matte (och Bessie förstås!) så kommer vi framöver att testa viltspår med Catla. Jag troooor att det kommer att passa damen utmärkt, för allt som luktar lite lagom snuskigt är JÄTTEHÄRLIGT 😉

Den 14 maj fyllde fröken Catla 1 år, och det innebär att det är dags för ögonlysning (vilken dag som helst) och patellaundersökning (om ett par månader). Jisses, fjärilarna lär svischa runt rejält i magen när detta sker …

/ Helena – nypromenerad matte

blogg;bostonterrier

Efter en låååång raksträcka med asfalt blev det…

blogg;bostonterrier

… slutligen grusväg och en massa grönt.

blogg;bostonterrier

Och här har vi en närstudie av pågående myggjakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *