På sol- och latsidan

I dag har vi haft strålande väder och därmed två bostontjejer som haft svårt att välja mellan gassande sol och skugga. Så värst mycket energi hade de i alla fall inte till övers en dag som denna, men huruvida det berodde på solen eller föregående intensiv lek kan man förstås bara sia om 😉

/ Catlas matte

blogg;bostonterrier

Catla knyckte alltsomoftast husses Baden-Baden-stol medan…

blogg;bostonterrier

… sötaste Bessie pendlade mellan sol och halvskugga på marknivå.

 

2 svar på ”På sol- och latsidan

  1. Vilka fina tjejer! Nu saknar vi våran lilla b rejält 🙂 tur att hon verkar ha en så bra semester! Massor av kramar från oss!

    • Jenny & Johannes >> Men det förstår väl jag att ni saknar världens finaste tjej (vid sidan av Catla förstås 😉 )! Ni får som sagt försöka trösta er med att det inte går någon som helst nöd på er lilla, hon ser liksom till att att få vad hon behöver 🙂 Kraaam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *