Lägesrapport

Den röda lådan nedan var kanske inte så mycket till badbalja, men den gav åtminstone lite skön svalka en SOLIG dag 🙂 Och dessutom så var det ju så rackar’ns kul att ”bubbla” efter godis i vattnet 😛

Annars är Catla lite deppig, för husse ligger på sjukhus efter en riktigt otrevlig olycka i samband med vedhuggning. Ett 15 cm långt och djupt köttsår med fraktur på vadbenet och operation blev resultatet 🙁 Det ska i alla fall sägas att Catla var jätteduktig och samlad i samband med olyckan, och jag tror att det var bra att grannen såg till att hon fick vara med och se vart husse tog vägen (in i ambulansen). När det var som mest livat såg vi dock till att Catla slapp vara med, för även hundar kan ju i allra högsta grad reagera på olika stämningslägen…

blogg;bostonterrier

Jag ser godis och…

blogg;bostonterrier

… jag har fångat det och…

blogg;bostonterrier

… nu äter jag upp det!

2 svar på ”Lägesrapport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *