Årspremiär i spårskogen

Som undertecknad matte tidigare har nämnt så har vi nu mestadels barmark på bygden, och vad kunde då passa bättre en dag som denna än att göra årsdebut i spårskogen?! Vi backade bandet en smula och körde utan lina men det blev säkerligen svårt nog ändå eftersom halva naturen såg ut som ett enda stort vattendrag (svårspårat…). Hur det gick? En MYCKET ivrig Catla var bländande duktig och hon blev såååå stolt över sig själv efter förrättat värv. Husse & matte? Om möjligt ännu mera stolta 🙂

/ Helena – Catlas matte

blogg;bostonterrier

Vad vill ni att vi ska göra?

blogg;bostonterrier

Jaha, över stock och sten vill ni ha mig.

blogg;bostonterrier

Tjoho matte, jag KOMMER för jag hittade både husse…

blogg;bostonterrier

… och den fina, pipande hönan!

blogg;bostonterrier

Men husse, menar du att jag måste släppa den NU? Redan?!

blogg;bostonterrier

Okej då, jag har varit SÅ duktig och är sååå trött så nu…

blogg;bostonterrier

… tycker jag att vi går hem.

Ett svar på ”Årspremiär i spårskogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *