Ovillig men FRISK modell

I går kväll tänkte jag ta lite fina ”studio-bilder” på vår nu helt friska 11-månadersdam, men nå’t vidare tjusigt blev det inte. Undertecknad matte & Catla jobbade så att säga på egen hand (husse var och bytte däck), och Catla visade med all tänkvärd tydlighet att hon var mer intresserad av godis än av att posera. Ingen idé att förstöra modellglädjen genom att hålla på och tjata och nöta i det läget, så vi gav upp rätt snabbt. Och det var naturligtvis inte särskilt svårt att finna tröst i glädjen över att åter ha en matglad friskus 🙂

blogg;bostonterrier

Är godiset där uppe?!

blogg;bostonterrier

Eller kanske där nere?

blogg;bostonterrier

Nä, får jag inget omedelbums så tänker då inte JAG stå här och se glad ut!

   5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *