Tös med halsont

Den sista tiden har Catla gradvis fått flera symtom som inte hör vardagen till, bland annat sura uppstötningar och kliande mot halsen. Då tillståndet under helgen toppades med en tämligen illaluktande andedräkt (drabbar sällan friska hundar…) var det inget snack om saken = en veterinärtid bokades in. I eftermiddags tog vi alltså vår trots allt pigga, feberfria och normalätande/drickande lilla tjej till veterinären och mycket riktigt: Rejält svullna halsmandlar och en illande röd hals 🙁 Med andra ord inte så konstigt att Catla har fått i sig sitt vanliga ”mjuka” foder men har ratat hårda, ”skrapande” godisar…

blogg;bostonterrier

Husse, kom nu! Jag är sjuuuk och orkar faktiskt inte…

blogg;bostonterrier

… vara uppe längre.

Ett svar på ”Tös med halsont

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *