Dagistjejen Catla

Två dagar i veckan jobbar undertecknad matte utanför hemmet, och då vistas Catla på dagis = Jordnära Hund i Svista. Jag har redan tidigare berättat att Catla fullkomligen älskar såväl hundar (favoriten för dagen är en staffe vid namn Torkel) som personal, och i morse var planen att ordna lite fina bilder också. Det där med fina bilder visade sig dock bli svårt, för varje gång Catla träffar ”fröken” Camilla så blir hon så till sig att hon mest liknar en oformlig massa 😉 Alltså, suddigt värre blev det MEN ni kan säkert åtminstone ana hur glädjescenerna nedan ser ut! 

/ Helena – Catlas matte

blogg;bostonterrier;Polarskäggets Charmiga Catla;jordnära hund;hunddagis

Full fart mot dagis!

blogg;bostonterrier;Polarskäggets Charmiga Catla;jordnära hund;hunddagis

Nu är det nära och…

blogg;bostonterrier;Polarskäggets Charmiga Catla;jordnära hund;hunddagis

… pusskalaset med Camilla är snart i full gång.

blogg;bostonterrier;Polarskäggets Charmiga Catla;jordnära hund;hunddagis

Puss puss puss puss puss puss puuuuussssss!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *