TunnelBus & Catla

blogg;bostonterrier;leker;katt

Catla & kissen Bus.

Catla & kissen Bus är de allra bästa vänner, och de leker alltsomoftast så det står härliga till. I eftermiddags filmade jag de tu, och det härliga resultatet ser ni genom att klicka på den lila länken nedan 🙂 För formens skull, det vill säga för att ingen ska bli orolig, så vill jag betona att kissen aldrig fällde (fäller) ut klorna. DET är det bara Catla som gör 😉

”Cat” Fight

/ Helena – Catlas & Busans stolta matte

3 svar på ”TunnelBus & Catla

  1. Vi sätter oss och tittar på filmen. När ”plastmattes” röst hörs i slutet reagerar lilla b starkt genom att vrida huvudet fram och tillbaka och sedan sätta sig och stirra på dörren efter att ha konstaterat att det inte fanns någon ”plastmatte” gömd bakom datorn. Någon är visst saknad 🙂

    • Jenny och Johannes >> Men lilla gosegull, jag blir ju rörd till tårar ju… Pussa & krama tösen från mig och säg att hon är JÄTTEMYCKET saknad av oss alla!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *